Zakelijk vervoer

Taxiservice 030

Taxiservice 030 staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit. Wij verzorgen uw vervoer van top tot teen, waardoor u nergens meer aan hoeft te denken.

Ons zakelijke aanbod

Onze zakelijke service is het meest luxe vervoer in ons pakket, en is speciaal bedoeld voor vervoer van gasten, directie en vips van onze zakelijke klanten. Wij brengen u van en naar kantoor, hotel, luchthaven of restaurant. Altijd stipt en representatief, discreet en betrouwbaar. Bel of email ons voor een afspraak. We bespreken graag uw wensen of ideeën Als u veel opdrachten en of veel kilometers moet afleggen, zijn speciale tarieven bespreekbaar.

  • Representatief, discreet en betrouwbaar

  • Professionele chauffeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Comfortabel vervoer

  • Rijden op rekening

Directiechauffeurs

In deze tijd van persoonlijke bedreigingen, agressie en onrust, zien steeds meer bedrijven het nut van een professionele directiechauffeur in. Taxiservice 030 beschikt over gecertificeerde directiechauffeurs. De kenmerken van onze chauffeurs zijn: fulltime, meertalig, representatief, servicegericht, flexibel en discreet. Ook zijn ze inzetbaar in de gehele randstad waaronder Utrecht als uitval basis.

Mercedes Taxi Web
Zakelijk vervoer Taxi Int

Taxi?

Bel direct voor uw rit